Overig

Website laten maken!

Die lange avonden…

Daar zit je dan, avond aan avond druk bezig met je website. Alsof je het al niet druk genoeg hebt. Met je bedrijf, met je huishouden, misschien met je kinderen, misschien met… Hoe dan ook: je hebt het al druk genoeg. Omdat je geen zin hebt om kapitalen uit te geven aan het laten maken van een website wilde je het zelf doen maar wat je ook doet: de site wordt niet wat je ervan verwacht had.

De hoofdprijs betalen?

Dus schakel je een vriend/vriendin/neef/nicht in die er ‘wel wat verstand van heeft’ en besluit je toch maar live te gaan, terwijl je de site eigenlijk niks vindt.
Bij anderen zie je sites die je wel mooi vindt maar ja: de hoofdprijs betalen terwijl je nog maar net begonnen bent zie je niet zitten.
En nu?

Nu kan je twee dingen doen. Je gaat gewoon door met het zelf proberen, avond aan avond. Het moet toch een keer lukken zou je zeggen?

Je kunt ook mij inschakelen. Dan krijg je een website met alle mogelijke functies, een site waarbij de bezoeker gemakkelijk contact met je op kan nemen en een site waar je tevreden over bent. Enne…hij is nog betaalbaar ook!