Life

Top 3 maaltijdbezorgers in Amsterdam

In Amsterdam zijn vele opties voor het bestellen van een heerlijke maaltijd aan huis. Onze hoofdstad is de ultieme start voor internationale platformen om te starten met hun diensten. Dit artikel vertelt je wat de beste 3 maaltijdbezorgers in Amsterdam zijn.

1. Uber Eats

Op de eerste plaats staat Uber Eats. Het is een groot internationaal platform dat zijn opmars maakt door heel Nederland. De kortingen voor Uber Eats zijn meestal erg interessant, waardoor je veel geld kan besparen op je maaltijd. Het platform biedt daarnaast de mogelijkheid om in real-time je bezorger te volgen. Zo weet jij precies wanneer je kan genieten van je maaltijd.

2. Thuisbezorgd

Het platform van Thuisbezorgd is het meest robuuste van Amsterdam. Veel restaurants zijn aangesloten bij Thuisbezorgd en het platform biedt goede support aan in het geval je problemen hebt met je bestelling. Daarnaast spaar je bij iedere bestelling punten die je kunt uitgeven voor mooie bonussen.

3. Deliveroo

In Amsterdam is het platform van Deliveroo ook een zeer populaire optie. Het platform biedt enkele exclusieve restaurants en winkels aan waar je jouw maaltijd kan bestellen. Deliveroo maakt het zo mogelijk kleine boodschappen te bestellen bij AH to Go of een heerlijke bagel bij Bagel Best!