Vervoer

Oplaadbare & LED Fietsverlichting: de beste keuze!

Lightyourbike heeft de beste oplaadbare fietsverlichting voor jou geselecteerd. Of het nou op je stadsfiets is, racefiets of mountainbike; Jij bent het stralende middelpunt in het verkeer!

Niets is namelijk zo vervelend als de batterijtjes van je fietslampje die leeg zijn. Hierdoor moet je onverlicht de weg op. Dat is niet alleen gevaarlijk, maar ook nog eens strafbaar! Met de oplaadbare fietsverlichting van Lightyourbike is dat verleden tijd! Door de combinatie van zuinige LED verlichting en de krachtige batterijen kom jij nooit zonder licht.

Fietsverlichting racefiets

De verlichting set die Lightyourbike voor de wielrenners onder ons heeft geselecteerd is een echte krachtpatser! Deze racefiets verlichting beschikt over 1.500 lumen en is trapsgewijs instelbaar. Of je nu in de schemering door de stad fietst, of in het donker over een onverlicht bospad, voor iedere situatie heb jij de juiste lichtstand. Het ronde LED achterlicht voor de racefiets is daarnaast zeer herkenbaar en extreem goed zichtbaar voor overige weggebruikers. Hierdoor ben jij niet meer te missen op de weg.

Fietsverlichting MTB

Ben je op zoek naar verlichting voor op je mountainbike? Zoek dan niet verder! De MTB verlichting van Lightyourbike is oplaadbaar, beschikt over LED lampen, én is ook nog eens waterdicht. Zo kan jij met een gerust hart door elke plas of modderpoel scheuren die je wil. Zeker in het bos is het belangrijk dat je zelf ook goed zicht hebt. Hiervoor is de BEAM XL de meest geschikte lamp. Omdat deze lamp beschikt over 1500 lumen en een brede lichtbundel verlicht jij het gehele bospad, zodat je veilig naar huis kunt fietsen.

Oplaadbare fietsverlichting

De fietsverlichting van Lightyourbike is eenvoudig op te laden via USB. Het grote voordeel hiervan is, dat de fietslampen de hele acculading krachtig blijven schijnen, in tegenstelling tot fietslampjes op batterijen, die al snel hun kracht verliezen. Kiezen voor oplaadbare fietsverlichting is tevens een duurzame keuze. Er worden hierdoor minder batterijtjes verbruikt, wat weer beter is voor het milieu!

Lightyourbike staat voor service en kwaliteit! Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 18:00 uur worden nog dezelfde dag verzonden, zodat je jouw nieuwe fietsverlichting de volgende dag al in huis hebt. Mocht je vragen, of advies nodig hebben over jouw verlichting? Lightyourbike staat voor je klaar!