Overig

onze fabrikanten

De houten stallen van Kids Globe maken je speelboerderij levensecht. Door het te combineren met het landbouw speelgoed van Siku ontstaan er mooie combinaties.

Marge Models zijn schaalmodellen van zeer hoge kwaliteit die zo realistische mogelijk zijn, zowel in de details als in materiaal.

Met het populaire merk Siku spelen al generaties lang kinderen, de miniaturen zijn met hun stabiele constructie en onderdelen van metaal en kunststof goed voor urenlang speelplezier. Door het levensechte karakter van de Siku miniaturen spreekt het ook volwassenen aan. De miniaturen passen goed bij de stallen van Kids Globe, hiermee maak je je eigen boerderij.

Het assortiment van Universal Hobbies bestaat uit prachtig gedetailleerde trekkers en landbouwmachines. De kwaliteit is erg hoog en staat dan ook mooi een de vitrine.

Weise Toys maakt zeer mooie gedetailleerde reproducties van originele tractoren en machines in de schaal 1:32. Ze hebben een breed assortiment en richten zich op de wensen en behoeften van de verzamelaar.

Dit is een kleine greep met meer achtergrond informatie over onze fabrikanten, uiteraard verkopen wij alle merken op landbouw en grondverzet gebied.