Kleding

Handgemaakte baby en kinderkleding

The-dreamstore staat voor top kwaliteit handgemaakte kinderkleding.

Alle producten zijn handgemaakt in eigen atelier, ik werk met een team van zeer ervaren lokale coupeuses. We werken met eerlijke, duurzame katoenen stoffen met de hipste printjes.

Veel stoffen laat ik speciaal voor the dreamstore ontwerpen en maken. Zo kan ik echt een unieke collectie aanbieden.

Naast de verkoop in de eigen webshop vind je de handgemaakte baby en kinderkleding ook in diverse (web) winkels in Nederland en België.

Naast het eigen label werken we ook als atelier voor andere (web) winkels, heb je vragen over wholesale of wil je kleding laten maken door ons team? Neem even contact met me op. Noortje@the-dreamstore.com

The-dreamstore.com is in 2013 opgericht en ik heb lange tijd vanuit huis gewerkt. Doordat we blijven groeien ben ik eind 2020 op zoek gegaan naar een atelier in mijn woonplaats Boxtel. Begin 2021 heb ik de perfecte locatie gevonden en zijn we verhuisd naar een bedrijven centrum. Daarnaast ben ik ook erkend leerbedrijf geworden in 2021 en werk ik naast het team coupeuses met stagiaires.

Vragen?

We zijn 7 dagen per week bereikbaar per mail en WhatsApp, telefonisch tijdens kantooruren.

Groetjes,

The-dreamstore.com