Overig

Handdoeken laten bedrukken

Handdoeken laten bedrukken

Handdoeken laten bedrukken? Bij Badstofonline.nl zijn we de specialist in het bedrukken van diverse handdoeken. Dit kan met uw bedrijfsnaam, logo, een tekst en/of afbeelding. Alle combinatie zijn hierin mogelijk. Wij gebruiken hiervoor diverse technieken, afgestemd op uw wensen en budget. Handdoeken bedrukken is de meest gebruikte techniek, maar we bieden ook mogelijkheden voor het borduren en inweven van handdoeken.

Mogelijkheden handdoeken bedrukken

Laat handdoeken bedrukken in de kleuren van uw huisstijl, uw logo en/of bedrijfsnaam. Wij leveren al bedrukte handdoeken vanaf 25 stuks. Handdoeken zijn ideaal als relatiegeschenk en/of promotiemateriaal. Er zijn diverse mogelijkheden betreft handdoeken bedrukken, zoals de techniek, de aantallen, kwaliteitseisen en maten. We bieden hierin diverse mogelijkheden, afgestemd op uw wensen.

Vergroot uw zichtbaarheid en naamsbekendheid

Bedrukte handdoeken leveren een grote bijdrage aan de zichtbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf. Denk hierbij aan het laten bedrukken van handdoeken voor uw hotel of sportvereniging. Ook zijn bedrukte handdoeken ideaal als geschenk aan uw klanten en/of collega’s. Leuk om te geven, maar ook zal uw bedrijf zichtbaar zijn op het strand, in het zwembad of in de spa.

De voordelen van handdoeken bedrukken bij Badstofonline.nl

– Al te bestellen vanaf 25 stuks
– Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat
– Hoge kwaliteit, full colour bedrukking mogelijk
– Snelle levering, kan binnen 24 uur
– Diverse technieken mogelijk, dus altijd op uw wensen afgestemd
– Verschillende afmetingen mogelijk

Wilt u handdoeken laten bedrukken?

Door de uitstekende relatie met onze leveranciers kunnen we korte levertijden en scherpe tarieven hanteren. Vooraf bespreken we eerst uitgebreid uw wensen en adviseren we u over de juiste druktechniek. Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.