Life

Familievakantie op een vakantiepark in Oostenrijk

Familievakantie op een vakantiepark in Oostenrijk

Geniet van uw vakantie op een vakantiepark in het land van de bergen en laat u betoveren door de diversiteit van het Oostenrijkse landschap. De gezinsvriendelijke vakantieparken in Oostenrijk bieden zowel winter- als zomervakantiegangers gezellige accommodatie en overtuigen vaak met een onvergetelijk bergpanorama direct voor de deur. Vooral voor actieve vakantiegangers zijn vakantieparken ideale uitgangspunten voor zomer- en winterwandelingen, voor ski- en rodelbanen en voor bezoeken aan de talrijke historische centra van Oostenrijk.

Gezinsvriendelijke vakantieparken in Oostenrijk

Vakanties bij  Landal in Oostenrijk zijn vooral ideaal voor gezinnen. Terwijl de kleintjes goed worden verzorgd door het gevarieerde kinderprogramma, kunnen de ouderen genieten van samenzijn en ontspannen voor het adembenemende bergdecor van de Oostenrijkse Alpen en het dagelijkse leven achter zich laten. Of u kunt gezamenlijke activiteiten ondernemen zoals wandelingen, fietstochten en zwemtochten naar prachtige bergmeren of u kunt profiteren van het brede aanbod aan wintersporten.

Gezinsvakantie precies volgens uw behoeften

Tijdens een vakantie op een vakantiepark in Oostenrijk plan je de dag in je eigen tempo. De korte afstanden tot bevoorradings- en amusementsfaciliteiten en hun brede aanbod zijn ideaal om stressvrij te tanken uit het dagelijks leven. Of u nu een dagje met het gezin wilt doorbrengen met uw persoonlijke voorkeuren of contact wilt maken met gelijkgestemde vakantiegangers en de kinderen kijken uit naar speelkameraadjes – alles is mogelijk op een vakantie op een vakantiepark in Oostenrijk. Geniet van het comfort en de individualiteit van de Oostenrijkse vakantiedorpen en ervaar pure ontspanning.

foto: 3493568 – via Pixabay (1752433)