Overig

Exact Expert en Consultant Breyt 

Breyt is de expert op het gebied van Exact Online

Breyt richt zich als IT-dienstverlener op het implementeren en ondersteunen van Exact consultancy software voor ondernemers. Wij hebben al meer dan 100 kleine en grote ondernemingen ondersteund bij diverse project, waardoor we ons echte experts kunnen noemen.

Met onze kennis van zowel techniek als bedrijfsprocessen, zijn wij een waardevolle gesprekspartner voor onze klanten. Onze directe communicatie en passie voor creatieve oplossingen maken ons de perfecte sparring partner bij uitdagingen op het snijvlak tussen IT en bedrijfsprocessen.

 

Jarenlange Ervaring

Doordat wij meer dan 15 jaar ervaring hebben in Exact Software Consultancy en bedrijfskundig inzicht hebben, zijn wij enorm goed in het succesvol implementeren van Exact. Door ons volledig te focussen op Exact Software consultancy, geeft dit ons de vaardigheden om uw Exact omgeving optimaal vorm te geven.

 

Laat onze exact consultants jouw helpen

Eerst gaan onze Exact consultants met jou in gesprek om je wensen te begrijpen en in kaart te brengen. Dan maken we de beste match met onze softwareoplossingen. Breyt is altijd transparant, zo kunnen wij de techniek zo goed mogelijk matchen met jouw bedrijf.

Wanneer wij met jouw bedrijf aan de slag gaan, zijn we meer dan een partner voor Exact Synergy, Exact Globe, Exact Online, Exact Event Manager en Exact Rapportages. Wij bieden ook SQL-koppelingen en Conversies voor grip op al uw bedrijfsprocessen.

Benieuwd geworden naar onze Exact consultant services? Maak vandaag nog een afspraak.