Life

Ervaar zelf de voordelen van vitaal en zuiver water

Zuiver drinkwater

Een goede kwaliteit drinkwater is zuiver en heeft een natuurlijke structuur. Het is vrij van verstorende stoffen en goed opneembaar voor het lichaam. De natuurlijke kwaliteit van het water in uw eigen huis of bedrijf kunt u makkelijk bereiken met behulp van de EWO technologie! U krijgt dan heerlijk zacht en zuiver water in uw eigen huis of bedrijf, net zoals water uit de bron.

De samenstelling van het leidingwater in Nederland is erg goed. Toch kunnen er nog vele stoffen in, zoals bacterien, hormonen, medicijnresten, lood, etc. die we liever niet binnen krijgen. De moleculaire structuren van het water is tegenwoordig verstoord door de manier waarop het water door de leidingen gaat. Daarom is het belangrijk om gevitaliseerd en/of gefilterd water te drinken en gebruiken.

Door de EWO technologie zal uw water lekkerder en frisser smaken, uw gezondheid ondersteunen en zachter en aangenamer aanvoelen bij het douchen. U behaalt betere schoonmaak- en wasresultaten. U kunt besparen op kosten van warm water. En ook uw huisdieren en zelfs uw planten zullen blij zijn met het zuivere water en zullen gezonder worden!

Water is de basis van uw gezondheid. Wees daarom zeker van de kwaliteit water die thuis of op uw werk uit de kraan komt. Met een van de systemen van EWO kunt u snel beginnen met het zuiveren van uw water. Bekijk snel onze online vitalisator- en waterfilterwinkel.