Kleding

De perfecte garderobe voor op reis

Creëer de perfecte garderobe voor op reis

Wanneer je je koffer gaat inpakken voor een vakantie of een langer durende reis, moet je nadenken over hoe veel je kunt inpakken en welke kleding je wel of niet gaat meenemen. Als je veel items wil meenemen, is het dus handig dat ze bijvoorbeeld goed opvouwbaar zijn. Als je juist weinig ruimte hebt, is het handig dat de kleding sneldrogend is, zodat je ze na het wassen snel weer aan kan. Bij Studio Lienne hebben wij een groot assortiment aan travelkleding, waar voor iedereen iets bij zit. In dit blog gaan we verder in op het creëren van de perfecte garderobe voor jouw reis.

 

Travelkleding is functioneel

Het eerste aspect is functionaliteit. Zo wil je kledingstukken kiezen die gemakkelijk te combineren zijn en die je kunt dragen in diverse situaties. Investeren in items zoals een comfortabel jasje met functionele zakken, een paar broeken en een aantal shirts die je eenvoudig kunt mixen en matchen is een goede manier om jouw reisgarderobe veelzijdig te houden.

 

Travelkleding is comfortabel

Het tweede wat belangrijk is om over na te denken, is comfort. Kleding waar je gemakkelijk in kan bewegen, ademend en niet te zwaar, is essentieel. De travelkleding van Studio Lienne is gemaakt van een combinatie van polyamide en elastaan, waardoor er een fijn draagcomfort ontstaat. Ook zijn deze items makkelijk onderhoudbaar en daarom dus ideaal om mee te nemen op reis.

 

Travelkleding heeft stijl

Tenslotte wil je nog nadenken over stijl. Natuurlijk wil je er leuk uitzien tijdens je reis, kies daarom ook voor stijlvolle kleding die je tijdens zowel formele als informele gelegenheden kunt dragen. Het toevoegen van accessoires als een hoed, zonnebril of sjaal kan ook het verschil al maken.

Alle items die je nodig kunt hebben, kun je bestellen bij Studio Lienne.